RÓLAM
Gedeon Cecíliának hívnak. 2008 óta vagyok főállású mediátor.

Családi konfliktusok megoldása a szakterületem, ügyfeleim leggyakrabban megromlott házasságuk miatt keresnek meg. Tapasztalataim szerint a határozott válási szándékkal hozzám érkező párok negyedének sikerül megmenteni a házasságát. Persze sokszor nem a házasság megmentése jelenti sikert, hiszen egy rossz házasság békés lezárása, a problémamentes válás az ideális megoldás a felek számára.

Az ELTE TTK programozó matematikus szakán végeztem 1978-ban. Szoftverfejlesztőként dolgoztam húsz évig, majd elhagytam a pályát, és felsőfokú grafológiai képesítést szereztem.

Az élet nagy ajándékának tartom, hogy megtaláltam a mediátori hivatást. Tanulmányaimat két különböző irányzatot képviselő mediátor-iskolában folytattam, rendszeresen veszek részt szupervíziókon, továbbképzéseken és tréningeken. 2012 októbere óta vagyok szenior mediátor. Munkámat nagyban segíti, hogy nyolc éven át éjszakai krízistelefon szolgálatot láttam el.

Élveztem a programozói munkát, de összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerélményt jelent egy házasság megmentése vagy békés lezárása, mint egy jó szoftver létrehozása.

1978 óta élek az első házasságomban, két felnőtt gyermekem, és négy unokám van.
ÜGYFELEI M ÍRTÁK

Kedves Cecília,
......
Azért írok mert azon gondolkoztam h lehet h többet nem is fogunk találkozni ebben az életben pedig milyen sokat köszönhetek Önnek. Már voltam 4x .....
Voltak az életemben olyan emberek akikkel csak hónapokig ismetük egymást, de olyan segítőket adtak mellém akik "életmentők" voltak nekem. .... is ilyen most nekem és nagyon köszönöm Önnek. Hálás vagyok érte.
......
szóval egy ideig még maradok:-)
Sok sikert Önnek a munkájához.
Üdv,
..Kedves Cecilia!
.......
Nagyon köszönöm a sok segítséget amit Öntől kaptam, az elmúlt évben ha ritkán is találkoztunk, azt hiszem az erősödésemet, a "talpra állásomat" leginkább az Önnel való beszélgetések segítették.
Jó lenne, ha nem csak az ilyen mély gödörben csücsülő emberek jutnának el Önhöz, hanem még a szakadék felé menet megkaphatnák a segítséget. Azt hiszem sok párt meg tudna menteni a lezuhanástól.
K Ö S Z Ö N Ö M,
remélem még valamikor összefutunk. Üdv..... :-).