Gedeon Cecíliának hívnak, 2008 óta vagyok főállású mediátor.

Az elmúlt években már több mint 200 családnak segítettem megmenteni vagy békében lezárni kapcsolatát, házasságát.

A mediáció során az elválás szándékával nálam jelentkezett párok körülbelül 20-25 %-a "visszafordult", mert a közös gondolkodás során rájöttek, hogy mi is vezetett a kapcsolat megromlásához, és volt elég erejük, érzelmi tartalékuk, hogy változtassanak az életükön. Sokakkal közülük ma is kapcsolatban vagyok, rendszeresen kapok visszajelzéseket.

Sajnos sok a menthetetlen házasság, élettársi kapcsolat, ahol nem lehet másként segíteni, mint békében lezárni a közös életet.

Mindenkinek van az ismeretségében olyan család, ahol a válás rémtörténet volt, ott bántották egymást a felek, ahol tudták, háborút vívtak a vagyonért, a gyerekekért, vagy egyszerűen csak azért, hogy a másikat megbüntessék. Ettől annyira rosszízű a "válás" szó, szinte összeugrik a gyomra minden embernek.

Túl a 200 mediáción biztosan tudom, hogy lehet "jól válni".

Programozó matematikusként végeztem az ELTE TTK-n 1978-ban. Húszéves szoftverfejlesztői munka után elhagytam a pályát, és felsőfokú grafológiai képesítést szereztem, de az élet igazán nagy ajándékának azt tartom, hogy megtaláltam a mediátori hivatást.

Mediátori képzést két különböző irányzatot képviselő mediátor-iskolában is szereztem, és azóta is folyamatosan részt veszek szupervíziókon, továbbképzéseken, konferenciákon és tréningeken. 2012 októbere óta vagyok szenior mediátor.

Munkámban nagy hasznát veszem annak, hogy nyolc éven át krízistelefon-ügyeleti szolgálatot láttam el egy lelki-segély szolgálatnál.

Egy jó szoftver megírásához képest összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerélményt jelent, ha egy házasságot sikerül megmenteni, vagy békében le tudunk zárni egy menthetetlen kapcsolatot.

1978 óta élek az első házasságomban, két felnőtt gyermekem, és négy unokám van.

Hívjon, vagy küldjön üzenetet, ha éppen nem tudom fogadni a hívását, hamarosan visszahívom.


Bemutatkozás

MEDIÁCIÓ      BÉKÜLÉS      VÁLÁS      ÁRAK      BEMUTATKOZÁS      KAPCSOLAT
Béküljön vagy váljon békében!
  Várom egy konzultációra!  
06 20 9440056
gedeoncecilia@gmail.com
Az  Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium által akkreditált mediátor
Igazolványszám: 1393/1